Registrere deg som ny bruker

Registrere deg som ny bruker av DNA Fokus – Ansatt #

Velkommen som bruker av DNA Fokus. Før du kan svare må du registrere deg og lage et passord

1. Du mottar en invitasjon #

Når du mottar en epost fra «Noreply DNA Fokus» følger du instruksen i mailen og trykker på «Reporting Web» for å opprette kontoen din. (NB! Hvis du ikke har mottatt noen epost, sjekk søppelpost eller kontakt din nærmeste leder).

2. Lag et passord #

Når du har trykket på lenken i eposten vil du få mulighet til å lage et passord. Skriv inn ønsket passord og trykk «Lagre» (NB! For å sikre din konto er det passordkriterier. Minst en stor bokstav, liten bokstav, tall og et symbol. Et symbol kan for eksempel et utropstegn eller bindestrek. Passord må være lengre enn 6 bokstaver)

3. Bruk mobil hvis mulig! #

Last ned appen «har du det bra på jobben”. Den finner du i Appstore eller Google play. Du finner den også ved å trykke her. Logg inn med samme epost-adressen som du mottok invitasjonen på. Passordet er det du opprettet i punkt 2. Vi oppfordrer deg til å bruke mobil appen, så slipper du å måtte logge inn mer enn en gang.  

4. Webapplikasjon for å svare #

For å bruke webapplikasjonen går man til dnafokus.no. Velg ansatt og logg inn med epost og passord. Svarsiden ser slik ut:

Fikk du svar på ditt spørsmål - eller fant du det du lette etter? #